Kung Fu Nijmegen
01

TRAININGSTIJDEN

Elke maandag van 19:00 tot 20:30 Elke woensdag van 19:00 tot 20:30

LOCATIE

Thea Beckmanpad 5, Nijmegen (link)

MEER INFO

info@kungfunijmegen.nl
06 539 223 87 (appen mag ook)

Tie Sha Zhang Combi 2012

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Afgelopen zaterdag vond in Lanaken de TSZ combi wedstrijd plaats, georganiseerd door Qiú Lóng Kung Fu, Hao Xin Jin Bu en onze school. De wedstrijd kende dezelfde opzet als de vorige edities: in twee categorien (beginners en gevorderden) telkens 1-tegen-1 ontmoetingen waarbij eerst een vorm werd gedemonstreerd en vervolgens op klassieke wijze werd gespard. Slechts bij onbeslist zou de doorslag worden gegeven door een breektechniek!

Het grootste deel van de deelnemers was afkomstig uit Lanaken; uit Nijmegen waren er 5 afgevaardigden. Uit Arnhem deed de helft van de school mee!!

Voor een uitgebreid verslag wil ik verwijzen naar de sites van de respectievelijke broederscholen (www.kungfulanaken.be en www.kungfuarnhem.nl ).

Onze deelnemers hebben het weliswaar niet gered tot in de finales maar hebben wel degelijk gedemonstreerd een goede kung fu beoefening te beheersen. Ik ben dan ook trots dat zijn hebben meegedaan met deze (laagdrempelige) wedstrijd die eerder bedoeld is als een broederschapsevenement!

Hopelijk volgen meer mensen het voorbeeld van onze deelnemers van afgelopen zaterdag. Je wint altijd door mee te doen, met name aan ervaring![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]