Kung Fu Nijmegen
01

TRAININGSTIJDEN

Elke maandag van 19:00 tot 20:30 Elke woensdag van 19:00 tot 20:30

LOCATIE

Thea Beckmanpad 5, Nijmegen (link)

MEER INFO

06 539 223 87 (Appen? Graag!)

Arjuna goes Wudang!

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Het zal de meesten van jullie niet ontgaan zijn, dat de trainingen sinds anderhalve week wat minder doorspekt zijn met flauwe (woord)grappen. De grote oorzaak hiervan, is dat niemand minder dan Arjuna eenzelfde periode afwezig is.

Arjuna is namelijk een maand lang aan het trainen in China. Hij traint daar, bijna de gehele maand april, Wudang kung fu. Wudang is één van de twee voornaamste kung fu stijlen, naast het meer bekende Shaolin.

De avonturen en belevenissen van Arjuna zijn te volgen op zijn reisblog, die dit maal een stuk serieuzer lijkt dan de vorige keer toen hij naar China was afgereisd. Het kán dus wel!

Lees zijn blogs, bekijk de foto’s en laat een bericht achter op de volgende link. Dat wordt zeker gewaardeerd:

http://www.volgmijnreis.nl/profiel/arjuna[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”2850″ img_size=”full” image_position=”normal-align-center” has_link=”false” link_type=”normal”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”2851″ img_size=”full” image_position=”normal-align-center” has_link=”false” link_type=”normal”][/vc_column][/vc_row]

 1. 11 april 2016 - Beantwoorden

  Geniet er van maat!

 2. 12 april 2016 - Beantwoorden

  Kung fu broeders!

  Gaaf dat jullie (lees: Robbert, gezien de typische schrijfstijl) een nieuwsbericht hebben geplaatst! Ik denk aan jullie in het verre China. Naast het genieten van de kunsten, de omgeving, de mensen en het Daoïsme.

  Tot snel maatjes!

  Arjuna