Kung Fu Nijmegen
01

TRAININGSTIJDEN

Elke maandag van 19:00 tot 20:30 Elke woensdag van 19:00 tot 20:30

LOCATIE

Thea Beckmanpad 5, Nijmegen (link)

MEER INFO

info@kungfunijmegen.nl
06 539 223 87 (appen mag ook)

Examen voor tuan 2 t/m 5, 3 juni 2015

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Gisteren vond het jaarlijkse examen plaats voor de ‘beginnersgraden’ 2 t/m 5.

Voor de 2e tuan hadden zich Shehana en Noa voorbereid, Ajuna, Dionne en Mila meldden zich voor hun 2e examen: 3e tuan. Voor de 4e tuan gingen op Danny en Annabel. Tenslotte was daar Mario die voor de 5e tuan op ging.

Samen met Marc Vossen werden de kandidaten en de toeschouwers welkom geheten. Dit keer waren ook Robbert en Arjuna van de partij om te assisteren bij het examen. Deze assistentie vormt een deel van hun voorbereiding op hun trainersgraad.

Het examen was van hoog niveau: iedereen liet zich van zijn/haar beste kant zien; alles werd uit de kast gehaald om het beste te tonen!!

Voor de 2e tuan:

Shehana deed het heel goed met een mooi uitgevoerde Lien Tao Quan en een duidelijke gedrevenheid in haar kungfu beleving! Ook Noa liet zien dat ze in relatief korte tijd veel had geleerd! Prima gedaan!! Beiden zijn mooi geslaagd voor de 2e tuan!

Voor de 3e tuan:

Ajuna overtuigde met zeer mooi en secuur uitgevoerde technieken. Dionne liet zien dat ze een echte bikkel is want ofschoon ze ziek was af en toe hijgde als een paard, liet ze zich niet klein krijgen en overtuigde ze iedereen met haar kungfu vaardigheden! Ook Mila liet zien dat ze dit niveau waard was! Alle drie zijn ze geslaagd voor de derde tuan!!

Voor de 4e tuan:

Danny liet vanaf het begin van het examen zien dat hij in goede conditie verkeert. Hij maakte een krachtige indruk en ging steeds diep en voerde alle technieken uitstekend uit. Annabel was ook erg overtuigend in haar kungfu technieken. Dit bleek ook uit haar beide geslaagde breektechnieken: petje af!! Beiden zijn overtuigend geslaagd voor hun vierde tuan!!

Voor de 5e tuan:

Voor de laatste van de beginnersgraden, de 5e tuan, was Mario aangetreden. Mario had een geblesseerde schouder en een vinger in het verband: hierdoor onstond de indruk dat hij wellicht niet helemaal goed in staat zou zijn zijn examen goed af te leggen. Niets is minder waar gebleken. Mario overtuigde iedereen met zijn kungfu techniek en zeker ook met zijn doorzettingsvermogen. Hij toonde veel wilskracht en techniek. Hij bewees zijn 5e tuan absoluut meer dan waard te zijn en slaagde dus ook heel netjes!!

Al met al kijk ik terug op een zeer geslaagd examen waar iedereen zich uitstekend bewezen heeft!!

Gefeliciteerd iedereen en laat dit een extra motivatie zijn om er weer met vernieuwd enthousiasme tegen aan te gaan! Ook een compliment voor Robbert en Arjuna voor hun bijdrage aan dit examen en uiteraard bedankt Marc!!!

Chris

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text][fbalbum url=https://www.facebook.com/media/set/?set=a.857773544304497.1073741828.120883644660161][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

  1. 5 juni 2015 - Beantwoorden

    Grazie van harte vaas moeilijk met alle kapotte onderdelen van mijn maar tor top gedaan 5 tuan super . Mila ook top gedaan 3 tuan .