Kung Fu Nijmegen
01

TRAININGSTIJDEN

Elke maandag van 19:00 tot 20:30 Elke woensdag van 19:00 tot 20:30

LOCATIE

Thea Beckmanpad 5, Nijmegen (link)

MEER INFO

info@kungfunijmegen.nl
06 539 223 87 (appen mag ook)

Examen voor 9e tuan van Wouter van Laar

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Afgelopen woensdag 29 augustus was een hele speciale dag in de geschiedenis van onze school: Wouter van Laar mocht na 15 jaar te hebben getraind bij onze school een demonstratietraining geven die als afsluiting geldt van zijn opleiding tot trainer. In onze school is dat de 9e tuan (in oktober 2011 had Wouter reeds met goed gevolg de beproeving voor de zwarte band, 8e tuan, doorstaan).

Door de jaren heen heeft Wouter vaker trainingen overgenomen van Chris en in de laatste maanden zijn daar ook trainingen bijgekomen in de school Qìúlóng Kung Fu (2 jeugdtrainingen en een seniortraining).

De training die Wouter woensdag jl. verzorgde werd af en toe onderbroken door de beide sifu’s Marc Vossen en Chris Daniels, waardoor Wouter telkens gedwongen was om te improviseren en in te springen op de veranderde situatie. Dit deed Wouter met veel zelfvertrouwen en kundigheid.

Aan het einde van de training die voor de deelnemers aardig inspannend was, kon door Marc en mijzelf met vertrouwen de oorkonde voor de 9e tuan aan Wouter worden uitgereikt. Wij zijn er van overtuigd dat Wouter een mooie toekomst tegemoet kan zien als trainer waar hijzelf ook weer verder zal kunnen groeien in zijn kungfu beoefening!

Het verdient nog even de aandacht dat er ook leerlingen van de school van Marc zijn komen afreizen naar Nijmegen om deel te nemen aan Wouters examentraining: petje af voor deze blijk van commitment van onze zusterschool uit Lanaken!!

Van harte gefeliciteerd met dit resultaat!![/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_cta_button uxb_color_line=”left-line” display_button=”true” position=”cta_align_bottom” title=”Hao Xin Jin Bu Website” href=”www.kungfuarnhem.nl” target=”_blank” size=”btn-small” color=”solid-red” uxb_icon=”icon-share-alt”]Aanstaande dinsdag zal Wouter de aftrap verzorgen van zijn eigen school Hao Xin Jin Bu van 19.00 tot 21.00 aan de Fluitekruidstraat in Arnhem. Hao Xin Jin Bu zal ook deel uit gaan maken van de Tie Sha Zhang, waarvoor het eerstkomende evenement de combiwedstrijd stijl en contact zal zijn, op 27 oktober in Lanaken! Hopelijk heeft hij dan al deelnemende leden: we wachten het af![/vc_cta_button][/vc_column][/vc_row]

  1. 1 februari 2014 - Beantwoorden

    Van harte Wouter! Dik verdiend!