Kung Fu Nijmegen
01

TRAININGSTIJDEN

Elke maandag van 19:00 tot 20:30 Elke woensdag van 19:00 tot 20:30

LOCATIE

Thea Beckmanpad 5, Nijmegen (link)

MEER INFO

info@kungfunijmegen.nl
06 539 223 87 (appen mag ook)

Examen 31 mei 2017

Afgelopen woensdag vond in Nijmegen het examen plaats voor de eerste niveau’s (2e t/m 5e tuan).

Maar liefst 16 deelnemers aan het examen hadden zich goed voorbereid op deze dag. Als afvragers van het examen waren Robbert en Arjuna aanwezig (beide zwarte banddragers, 8e tuan,  van onze school). De opbouw qua niveau’s kende de volgende verdeling:

Voor het tweede niveau waren er 10 kandidaten, te weten Sofia, Mirte, Zahra, Hakim, Ramon, Evie, Niels, Gijs, Roelien en Mark.

Voor het derde niveau waren er 2 kandidaten: Kevin en Fleur.

Voor de 4e tuan gingen op Sebastiaan en Noa.

En tenslotte voor het vijfde niveau waren daar Ajuna en Dionne.

Aangezien het een gemengd examen was, was de consequentie hiervan dat de mensen voor het eerste niveau soms iets meer rust kregen, aangezien de hogere niveau’s vaak iets extra’s moesten doen. Toch was het een mooi afgewogen examen met hier en daar pittige onderdelen waar de kandidaten zich soms moeilijk op hadden kunnen voorbereiden.

Daar waar de voorbereiding wel goed tot zijn recht kwam waren de onderdelen waar de ‘verplichte’ stof werd afgevraagd zoals bij de zelfverdedigingstechnieken, krachtoefeningen en het vormlopen.

Aan het einde van het examen dat uiteindelijk ruim 80 minuten heeft geduurd, werd duidelijk dat iedereen voldoende gepresteerd had voor zijn/haar niveau, waarbij sommigen duidelijk boven dit niveau waren uitgestegen! Alle 16 kandidaten zijn daarom geslaagd voor hun volgende niveau!!! gefeliciteerd!!!

Voor Ajuna en Dionne betekende het behalen van de 5e tuan dat zij vanaf nu tot het gevorderde niveau binnen onze school horen; daarbij hoort ook het deel mogen nemen aan de gevorderden trainingen!

Wat als kers op de taart aan het einde van de avond werd gepresenteerd, was dat ook Robbert en Arjuna door het succesvol afnemen van het examen hun voorbereidingsperiode naar de 9e tuan verzilverd zagen worden: beiden kregen het diploma voor de 9e tuan, wat staat voor het trainersniveau binnen onze school. Voor Arjuna zal dit ook al zeer binnenkort werkelijkheid worden aangezien hij vanaf september 2017 in Den Bosch een eigen Mei Hua Wu Xiao school zal gaan opstarten!

Het was een zeer geslaagd examen waarbij ik trots ben op alle deelnemers, en dankbaar ben voor de hulp en voor de ssupporters aan de kant!!

 

Chris

kung_fu_1[1]kung_fu_3[1]kung_fu_5[1]kung_fu_6[1]kung_fu_8[1]kung_fu_11[1]kung_fu_12[1]kung_fu_14[1]kung_fu_16[1]