Kung Fu Nijmegen
01

TRAININGSTIJDEN

Elke maandag van 19:00 tot 20:30 Elke woensdag van 19:00 tot 20:30

LOCATIE

Thea Beckmanpad 5, Nijmegen (link)

MEER INFO

info@kungfunijmegen.nl
06 539 223 87 (appen mag ook)

Verslag van het examen van Robbert en Arjuna

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Woensdag 24 oktober was een mooie dag voor Robbert van Raalte en Arjuna Bosch! Zij deden namelijk examen voor de 7e, respectievelijk 6e tuan. Deze niveau’s zijn de hoogste vóór het niveau van de zwarte band. Voor Robbert was het een jaar geleden dat hij voor 6e tuan opging. Voor Arjuna 2,5 jaar sinds zijn laatste examen.

Examens voor deze niveau’s zijn per definitie van een heel ander kaliber dan de eerdere examens. Zowel Arjuna als Robbert hebben zich van hun beste kant laten zien door de beproeving met vlag en wimpel te doorstaan met slechts een enkele kanttekening hier en daar.

Beide mannen zijn tot het uiterste gegaan en mochten na het examen deze inspanning beloond zien met een hogere graad.

Voor Arjuna is dit examen een beloning van een ongekende inzet van zijn kant gedurende de afgelopen jaren! Ga zo door!!! Voor Robbert wordt het nu echt menens aangezien zijn volgende examen het felbegeerde zwarte band niveau is. De komende tijd zal gericht zijn op de voorbereiding naar dat niveau. Heel veel succes Robbert!

De aanwezigen zullen kunnen beamen dat het een examen was dat getuigde van een hoog niveau van kung fu beoefening van beide heren. Met trots konden Marc en ik dan ook de certificaten overhandigen aan het einde van de examensessie!

Beiden van harte gefeliciteerd![/vc_column_text][vc_gallery images=”698,699,700,701,702,703,704″ type=”image_grid” grid_style=”square” img_size=”full” columns=”col3″ onclick=”link_image” interval=”5″ show_bullets=”true”][/vc_column][/vc_row]