Kung Fu Nijmegen
01

TRAININGSTIJDEN

Elke maandag van 19:00 tot 20:30 Elke woensdag van 19:00 tot 20:30

LOCATIE

Thea Beckmanpad 5, Nijmegen (link)

MEER INFO

06 539 223 87 (Appen? Graag!)

Tie Sha Zhang én Kao Shi evenement

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Op 26 oktober jl. vond er in Nijmegen een speciaal evenement plaats: enerzijds het gecombineerde Tie Sha Zhang-event waarbij de leerlingen van onze school het opnam tegen de leerlingen van Qiúlöng Kung Fu; anderzijds het hogerebandexamen van Arjuna Bosch (MHWX), Fabio Severijnen (QL) en Jeffrey Claassen (QL).

Het kader van de dag was de wedstrijd waarbinnen tijd werd gecreëerd om het examen af te nemen.

Voor de deelnemers aan het examen werd het op deze manier een inspannende maar zeer afwisselende dag!

De wedstrijd bestond uit twee onderdelen. namelijk het klassieke sparren en het vormlopen. In tweetallen werd de strijd aangegaan, onderverdeeld in twee categorieën.

In de A-categorie werden de prijzen als volgt verdeeld:

  • Marc Dreezens
  • Jeffrey Claasen
  • Arjuna Bosch

In de B-categorie was de uitslag:

  • Benjamin Swerts
  • Gaetan Swerts
  • Annabel Stunnenberg

[/vc_column_text][vc_gallery images=”780″ type=”flexslider_fade” grid_style=”circle” img_size=”theme-home-slider-image” columns=”col3″ onclick=”link_image” interval=”5″ show_bullets=”true”][vc_column_text]Zoals gezegd werd tussendoor, na de eerste ronden van de wedstrijd, tijd ingeruimd voor de examenkandidaten.

Het betrof hier het hoogste niveau vóór het zwarte band niveau!

  • Arjuna Bosch ging voor 7
  • Jeffrey Claasen voor 7
  • Fabio Severijnen voor 6

Het was een pittig examen met weinig rust voor de kandidaten. Er werd goed gedoseerd en men was goed voorbereid. Ook was het verschil tussen Fabio en de twee hogere banders duidelijk te zien, hetgeen ook naar het aanwezige publiek een duidelijk signaal was over het doorlopende pad van de ontwikkeling! Het breekonderdeel was niet voor iedereen even overtuigend maar andere vuiltjes aan de lucht waren er niet! Het was een prima examen en sprekende als trainer van Arjuna, kan ik zeggen dat ik trots ben op de getoonde kwaliteiten van hem: hij heeft met zeer goede resultaten het 7e niveau behaald!

Bedankt voor iedereen die heeft meegedaan en is komen kijken!

Het volgende evenementje zal zijn op 20 december bij het clubkampioenschap op het gebied van stijl: vormlopen, zelfverdedigingstechniek en breektechniek!! Tot dan![/vc_column_text][vc_gallery images=”776,779,778,777,775,774″ type=”flexslider_fade” grid_style=”circle” img_size=”theme-blog-thumbnail” columns=”col3″ onclick=”link_image” interval=”5″ show_bullets=”true”][/vc_column][/vc_row]