Kung Fu Nijmegen
01

TRAININGSTIJDEN

Elke maandag van 19:00 tot 20:30 Elke woensdag van 19:00 tot 20:30

LOCATIE

Thea Beckmanpad 5, Nijmegen (link)

MEER INFO

06 539 223 87 (Appen? Graag!)

Trainingsdag 2014

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Over een aantal dagen (5 juli) is het weer zover; dan is wederom de traditionele afsluiting van het trainingsseizoen en mogen we een week of 6 gaan ‘genieten’ van vrije woensdag- en vrijdagavonden. Net als alle voorgaande jaren geven we je altijd de tip mee om niet helemaal stil te blijven zitten, maar toch ook je lichaam bij te laten komen van een jaar trainen.

De trainingsdag is een leuke, leerzame dag met sport, gezelligheid en een ongedwongen sfeer. Je mag het dus eigenlijk gewoon niet missen.

Wat moet ik meenemen?

Niet zo heel veel. Houd er rekening mee dat we de hele dag buiten trainen en dat je dus sportschoenen meeneemt. Na afloop van de dag heb je de gelegenheid om professioneel gereinigd te worden met een tuinslang (enkel geoutilleerd voor het geven van heerlijk koud water), dus een handdoek is ook wel handig.

Locatie

De locatie is dit jaar net even ergens anders. Nog steeds in Duitsland en nog steeds in dezelfde omgeving, maar de uitvalsbasis wordt nu de ‘Casa di Sifu’. Het adres en Google Maps kaartje kan je hier vinden. Vervoer naar deze prachtlocatie wordt de week van te voren tijdens de trainingen vaak besproken. Zowel er naar toe als thuis komen is nog nooit een probleem geweest.

Kosten

De kosten van de trainingsdag zullen deze keer €35,- bedragen. Het ontbreekt je gedurende de dag verder aan niks. Drinken en eten (en wellicht nog wat meer) is geheel voor je geregeld en we beloven; niemand hoeft de afwas te doen.

 

Zorg dus dat je er bij bent. Twijfel je nog? Laat je dan verleiden met de impressie van 2013.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

  1. 26 juni 2014 - Beantwoorden

    Wees niet bevreesd! Ik ben er bij hoor mensen!