Kung Fu Nijmegen
01

TRAININGSTIJDEN

Elke maandag van 19:00 tot 20:30 Elke woensdag van 19:00 tot 20:30

LOCATIE

Thea Beckmanpad 5, Nijmegen (link)

MEER INFO

06 539 223 87 (Appen? Graag!)

Theo sparkampioen 2018!!

Afgelopen woensdag 28 april vond het jaarlijkse clubsparkampioenschap weer plaats in Nijmegen! 11 deelnemers meldden zich voor dit leuke, laagdrempelige evenement.

In twee categoriën werd bepaald wie zich de winnaar mocht noemen in zijn klasse.

In de B-klasse waren André, Jahsun, Roelien, Kai, Sofia en Noa elkaars tegenstanders. Na 6 wedstrijden had Noa al een finale plaats bemachtigd. Jahsun en Sofia plaatsten zich na een extra wedstrijd ook voor de finale.

In deze finale poule waren de verschillen erg klein en waren de wedstrijden spannend tot het einde, waarvoor alle drie een dikke pluim!!

Noa-Jahsun eindigde in een gelijkspel, Jahsun-Sofia eindigde in 1-0 en tot slot Sofia-Noa in 2-1. Hiermee was de plaatsing bekend geworden:

B-KLASSE:

  1. Jahsun
  2. Sofia
  3. Noa

In de A-klasse troffen Annabel, Ramon, Niels, Ajuna en Theo elkaar. Vanwege het aantal deelnemers in deze categorie werd hier gespard volgens het iedereen-tegen-iedereen system. Daarnaast was in deze klasse het toepassen van low kicks ook toegestaan, en was er sprake van een doorga-systeem waarbij na 1,5 minuut door de scheidsrechters werd bepaald wie de meeste treffers had gescoord. Zowel Ramon als Annabel wisten resp. 3 en 2 wedstrijden te winnen, maar Theo bleek voor alle anderen een maatje te groot en wist al zijn partijen netjes te winnen waarbij hij goed differentieerde per tegenstander. De ranking in deze klasse werd hierdoor als volgt:

A-KLASSE:

  1. Theo
  2. Ramon
  3. Annabel

CLUBKAMPIOEN

Zoals gebruikelijk was de laatste partij van de avond tussen de winnaars van beide categoriën tegen elkaar. Het verschil in deze partij was echter erg groot en redelijk ongelijk te noemen (Jahsun, met 3 maanden ervaring, tegen Theo die al meerdere jaren traint). Na een korte sparring werd duidelijk dat Theo zich voor de tweede keer op rij clubkampioen sparring mag noemen.

Felicitaties aan alle deelnemers en speciaal natuurlijk aan de medaillewinnaars in beide categoriën en uiteraard aan Theo!!!

Tot ziens bij de volgende trainingen en evenementen!

Chris