Kung Fu Nijmegen
01

TRAININGSTIJDEN

Elke maandag van 19:00 tot 20:30 Elke woensdag van 19:00 tot 20:30

LOCATIE

Thea Beckmanpad 5, Nijmegen (link)

MEER INFO

info@kungfunijmegen.nl
06 539 223 87 (appen mag ook)

Seminar verdedigingstechnieken mes

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Op 11 november jl. organiseerde onze school samen met Qiúlóng Kung Fu een wapenseminar dat geheel in het teken stond van het verdedigen tegen mesaanvallen (alsook het hanteren van het mes).

Het was een mooie dag waar de weergoden ons gunstig gezind waren! Het evenement vond namelijk plaats op de mooie inspirerende locatie in Venray waar Marc en ik elkaar vaak treffen voor verdiepingstrainingen!

De opzet van het seminar bestond uit het in tweetallen uitvoeren van door Marc en mij aangegeven technieken die om en om werden uitgevoerd. De technieken waren uiteenlopend in moelijkheidsgraad en waren voor iedereen in meer of mindere mate uitvoerbaar. Het was leuk om te zien dat een grote groep leerlingen uit Nijmegen en Lanaken en nu ook uit Arnhem waren afgereisd naar Venray om mee te doen met het seminar. Ook veel beginnende leerlingen waren aanwezig! Top!

Uit de reacties van de deelnemers bleek duidelijk dat de gekozen insteek erg in de smaak viel! Wij kijken dan ook terug op een geslaagde dag!

Hieronder staan nog een paar sfeerimpressies.[/vc_column_text][vc_gallery images=”709,710,711,712,713,714,715,716″ type=”flexslider_slide” grid_style=”circle” img_size=”theme-blog-thumbnail” columns=”col3″ onclick=”link_image” interval=”5″ show_bullets=”true”][/vc_column][/vc_row]