Kung Fu Nijmegen
01

TRAININGSTIJDEN

Elke maandag van 19:00 tot 20:30 Elke woensdag van 19:00 tot 20:30

LOCATIE

Thea Beckmanpad 5, Nijmegen (link)

MEER INFO

info@kungfunijmegen.nl
06 539 223 87 (appen mag ook)

Een geslaagd examen

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Gisteren, 24 mei 2013, is in onze school wederom een examen afgenomen waar dit keer 12 kandidaten hun kunnen mochten tonen!

Het betroffen van onze eigen school de volgende leerlingen:
voor de 2e tuan gingen op: Annabel Stunnenberg, Danny Merkx, Erwin de Wolff en Lars van Balgooy. Voor de derde tuan stond Mario Zamboni paraat. Ravi Sheombar ging op voor de 4e tuan. Tenslotte waren Juul van Beek en Theo Anema degenen die het hoogste niveau in dit examen nastreefden.

Naast onze leerlingen deden, voor de eerste keer, leerlingen mee van de school van Wouter, Hao Xin Jin Bu, allen gingen zij op voor de 2e tuan: Cynthia, Sascha, Bader en Sander!

We kozen ervoor om het examen gemengd af te nemen hetgeen vooral voor de hogere niveaus een verzwaring betekende. De mensen voor de 2e tuan hadden hierdoor wat extra tijd om tussendoor bij te komen.

Zowel Marc, Wouter als ik hebben onderdelen van het examen voor onze rekening genomen; dit vergde ook weer het nodige van de examinandi doordat zij telkens moesten omschakelen op de verschillende wijzen van afvragen van stof.

Het slechte weer van de afgelopen tijd had dit keer ook een voordeel: waar in eerdere edities de temperaturen zo hoog opliepen dat het examen loodzwaar werd, heerste er in de zaal dit keer het perfecte klimaat om de allermooiste kung fu te laten zien!!

Alle deelnemers zijn geslaagd voor hun niveau, waarbij Marc aan het einde nog Sascha Dukker, Ravi en Juul apart noemde omdat zij boven de groep uitstaken voor wat betreft het getoonde niveau, ontwikkeling over de afgelopen tijd en inzet in het algemeen.

Ik kijk terug op een geslaagd examen en wil iedereen nogmaals van harte feliciteren met het behaalde resultaat!!!!!

 

Ook nog een bedankje naar de mensen langs de kant die zijn komen kijken, aanmoedigen en assisteren!

 

Tot de volgende training,

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]