Kung Fu Nijmegen
01

TRAININGSTIJDEN

Elke maandag van 19:00 tot 20:30 Elke woensdag van 19:00 tot 20:30

LOCATIE

Thea Beckmanpad 5, Nijmegen (link)

MEER INFO

06 539 223 87 (Appen? Graag!)

Deelname Open NK kung fu

[vc_row][vc_column][vc_column_text]In 2016 zijn we met een select gezelschap naar Wierden gereisd om deel te nemen aan het Open NK kung fu. Destijds waren Chris, Arjuna, Robbert, Theo, Ajuna en Noa de deelnemers in verschillende ervaringscategorieën en wapenklasses.

Het was een eerste ervaring na een periode van afwezigheid op externe stijlwedstrijden. De deelname beviel en daarom willen we dit jaar wederom gaan deelnemen aan dit toernooi. Het is een mooi moment om zelf ervaring op te doen met externe wedstrijden (en de spanning die daar bij hoort), maar ook zeker om andere kung fu te zien en met mensen daar over te praten.

Vorig jaar was het een redelijk succesvolle deelname en dat willen we dit jaar uiteraard gaan verbeteren. Zowel in deelnemersaantal als in prijzen. Dat het niet enkel om de prestatie en de waardering gaat blijkt ook wel uit de gezellige dag die we met z’n allen gehad hebben:[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”3269″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Kortom: wil je jezelf meten met anderen en een leuke, inspirerende en sportieve dag…ga dan mee! Komende periode zal Chris regelmatig op het evenement terugkomen en (als je mee wilt doen) ook met je bespreken welke vormen je het beste op het kampioenschap zou kunnen doen.

Ja…het is spannend. Voor iedereen in elke ervaringsklasse. Maar het is ook enorm, gezellig en leerzaam. Daarbij; je kung fu beoefening zal er zeker beter van worden! Dus…

Meld je aan!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

  1. 1 december 2016 - Beantwoorden

    Ik ben er bij!