Kung Fu Nijmegen
01

TRAININGSTIJDEN

Elke maandag van 19:00 tot 20:30 Elke woensdag van 19:00 tot 20:30

LOCATIE

Thea Beckmanpad 5, Nijmegen (link)

MEER INFO

info@kungfunijmegen.nl
06 539 223 87 (appen mag ook)

Clubkampioenschap Contact 2015

Clubkampioenschap Sparren 1 april 2015 Vandaag vond in Nijmegen het jaarlijkse clubkampioenschap Sparren plaats! Zo’n 13 leden meldden zich voor ons jaarlijkse evenement. Er werden 2 categoriĆ«en gemaakt: de B categorie met 5 deelnemers en een A categorie met 8 deelnemers.

groepsfoto

Allereerst waren de dames van de B categorie aan de beurt. Omdat zij met z’n vijven waren werd bij hen een poule system gehanteerd: dit betekent dat iedereen tegen iedereen moet vechten. Nadat alle meiden 2 partijen hadden gevochten was het tijd voor de A categorie. In deze categorie werd een lootsysteem gebruikt waarbij na de eerste ronde nog een verliezersronde werd gespeeld. Hierna waren er in deze categorie nog 6 mensen over (4 winnaars en 2 verliezersrondewinnaars). Aaron (die na een tijdje afwezigheid vandaag zijn rentree maakte) en Sebastiaan waren na de verliezersronde uitgeschakeld. Vervolgens werd er weer overgegaan naar de B categorie. Daar werden de resterende 5 wedstrijden gevochten. De uitslag was daarna in deze categorie al bekend. Naast de ‘oude rotten’ Dionne, Annabel en Ajuna, deden vandaag voor de eerste keer mee Shehana en Kim! De uitslag in deze categorie B zag er als volgt uit:

 1. Dionne
 2. Annabel
 3. Shehana

dames categorie

Door alle meiden werd er goed gevochten met een special woord van waardering voor Kim (die pas net bij ons traint) en voor Shehana (die zelfs met een 3e prijs naar huis mocht gaan!) Daarna werd met de 6 overgebleven mensen in de A categorie verder gegaan. Door loting werden de partijen bepaald. De eerste partij was Arjuna tegen Robbert. Beide heren zijn altijd al erg aan elkaar gewaagd en deden dit jaar voor de laatste keer mee aan het clubkampioenschap mee, omdat ze dit jaar hun zwarte band hadden behaald. Arjuna werd hier uitgeschakeld. Bij de wedstrijd Willem – Mario wist Willem met een klein verschil de winst te pakken. De derde partij wist Theo ons nieuwbakken lid Fabio (oorspronkelijk afkomstig van de school van Marc Vossen) met 5 – 3 uit te schakelen! De drie overgebleven leden in deze categorie moesten tenslotte elk twee partijen vechten om de uiteindelijke ranking te kunnen vaststellen. De uitslag in categorie A was uiteindelijk als volgt:

 1. Robbert
 2. Willem
 3. Theo

heren categorie

Om te bepalen wie zich clubkampioen 2015 mag noemenĀ moesten beide winnaars van de A en B categorie met elkaar vechten. Deze partij werd heel beheerst door Robbert gewonnen die zich hierdoor CLUBKAMPIOEN SPARREN 2015 mag noemen!! Na de prijsuitreiking werden Arjuna en Robbert nog even in het zonnetje gezet vanwege het feit dat zij in februari hun zwarte band examen met goed gevolg hebben afgelegd: zij kregen vanavond beiden hun zwarte band certificaat uitgereikt! Een mooie mijlpaal in hun kung fu loopbaan!! Gefeliciteerd!!!

A en R zwarte band certificaten

Gefeliciteerd voor iedereen die heeft deelgenomen en in het bijzonder voor de winnaars van vandaag!! Ik ben trots op jullie en heb erg genoten van hetgeen ik vanavond heb gezien!!! Ik bedank ook Marc en Wouter die dit evenement weer samen met mij in goede banen hebben geleid!!

 

Chris

 1. 6 april 2015 - Beantwoorden

  Gefeliciteerd aan alle prijswinnaars en iedereen gefeliciteerd met een extra stukje ervaring in de Kung Fu rugzak!

  Kung Fu groet,

  Arjuna