Kung Fu Nijmegen
01

TRAININGSTIJDEN

Elke maandag van 19:00 tot 20:30 Elke woensdag van 19:00 tot 20:30

LOCATIE

Thea Beckmanpad 5, Nijmegen (link)

MEER INFO

info@kungfunijmegen.nl
06 539 223 87 (appen mag ook)

Clubkampioenschap Contact 2014

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Vanavond vond het jaarlijkse evenement plaats ter bepaling van de clubkampioen op het gebied van sparring 2014! 12 deelnemers stonden om 18.00 aan de start klaar. Er werden 2 categoriën ingedeeld:

De B categorie bestond uit Annabel, Farzannah, Ravi, Jan, Ajuna en Paul. De A categorie uit de meer ervaren leerlingen Mario, Robbert, Arjuna, Theo, Juul en Sebastiaan.

De eerste ronde bestond uit 3 partijen per categorie. Hierna bleven 3 verliezers over die in een poule systeem (allen tegen elkaar) uit moesten vechten wie van de drie door zou gaan naar de tweede ronde.

In de B categorie gingen Annabel, Ravi en Paul in de eerste instantie als winnaars door naar de tweede ronde! Farzanna, Ajuna en Jan moesten nog flink aan de bak, waarbij de felheid van Ajuna opviel maar zeker ook die van Jan, die zich zeer correct benam tegen beide dames. Jan mocht door naar de tweede ronde door twee overwinningen in de herkansersronde!

In de halve finale van de B categorie versloeg Ravi Annabel met 5-1 en verzekerde zich daarmee een plek in de finale (net als vorig jaar). De andere halve finale Jan-Paul, werd met overtuigende cijfers gewonnen door Jan (5-0).

Zo kwam Jan na een aanvankelijk langzame start toch in de finale tegen verdedigende kampioen 2013 Ravi. Hier werd in 2 x 1,5 minuut zonder maximum punten de winnaar bepaald: Jan won de finale met 10 – 8!! Dus daarmee slaagde Ravi er op zijn verjaardag nét niet in zijn resultaat van vorig jaar te dupliceren….

Paul won van Annabel in de strijd om de derde plaats met 5 – 1.[/vc_column_text][uxb_divider style=”thin”][vc_column_text]Uitslag B categorie

 1. Jan
 2. Ravi
 3. Paul

[/vc_column_text][uxb_divider style=”thin”][vc_column_text]In de A categorie Waren Robbert, Theo en Arjuna winnaars in de eerste ronde! In de herkansingsronde was Sebastiaan verbazingwekkend goed bezig door zowel Juul als Mario te verslaan. De halve finales dan: Arjuna versloeg Sebastiaan (weer), nu met 3 -1, Robbert bleek te sterk voor Theo (5 -2). De derde plaats ging dus tussen Sebastiaan en Theo, waar Theo zeer beheerst met 5 – 0 won en daarmee de derde plaats veilig stelde.

De finale in de A categorie tussen Robbert en Arjuna was er een waar de verschillen klein waren. Er werd over en weer gescoord maar vaak ook tegelijk waardoor er geen score werd toegekend. Uiteindelijk werd de strijd (nipt) in het voordeel van Arjuna beslecht met 3 – 2, waarmee tevens een einde kwam aan de hegemonie van Robbert, die sinds jaar en dag clubkampioen sparring was![/vc_column_text][vc_column_text]Uitslag A categorie:

 1. Arjuna
 2. Robbert
 3. Theo

De  winnaars van beide categorieën bepaalden in de finale van de finale wie zich clubkampioen 2014 sparring mocht noemen. Ofschoon Jan zich kranig verweerde, wist toch Arjuna de overwinning te behalen met een score van 3 – 1!

Dus: Clubkampioen sparring 2014: Arjuna Bosch!

Gefeliciteerd![/vc_column_text][uxb_divider style=”thin”][/vc_column][/vc_row]

 1. 21 april 2014 - Beantwoorden

  Congrats heren!

 2. 21 april 2014 - Beantwoorden

  Mooie wedstrijden gezien op een mooi evenement!