Nieuws

Lees hier de nieuwsberichten van kung fu school Mei Hua Wu Xiao uit Nijmegen. Je kan hier verslagen terug vinden van evenementen en examens, maar ook aankondigingen en mededelingen over trainingen.


Laden

Een nieuwe site..!

Het was een aantal van jullie natuurlijk al een paar weken geleden opgevallen (laat staan als je dit bericht leest), maar de site van Mei Hua Wu Xiao is geheel vernieuwd! De oude site vonden we in 2014 toch echt niet meer kunnen en dus hebben we besloten daar maar eens werk van te maken.

Je zult merken dat er her en der nog wat kleine schoonheidsfoutjes zijn (die onze aandacht hebben), zoals vertalingen en een mogelijke dode link. Echter, de verandering met de oude site is op het eerste gezicht natuurlijk al groot. En bij die verandering zal het niet blijven. Kom je nu nog wat teksten en afbeeldingen tegen die je ook op de oude site tegenkwam, ook daar komt langzamerhand verandering in.

Zo zullen we gebruik gaan maken van onze eigen foto’s en video’s en wel op meer plekken dan alleen de nieuwsberichten. Daarnaast hebben meerdere personen toegang tot het zogenaamde ‘admin’ gedeelte van de site. Zo zal de site, mede door een gebruiksvriendelijker karakter, hopelijk net zo levendig worden als de trainingen van onze Sifu. Ook willen we niet onvermeld laten dat de site uitermate goed functioneert op een mobiel apparaat, gekoppeld is aan Facebook, dat zowel trainingen als evenementen op de site gevonden kunnen worden (agenda) en dat voor iedereen nu heel makkelijk te zien is waar we trainen (contact).

We hebben zelf ook nog tal van ideeën om de site leuker, spannender, informatiever en interactiever te maken. Denk aan een beschermd gedeelte voor leden, nieuwe content, etc.. De vraag is natuurlijk ook wat jullie al die tijd gemist hebben en willen zien? We zullen serieus kijken naar de suggesties die jullie hieronder kunnen aandragen!

Hopelijk valt de nieuwe site goed in de smaak en kan het mooi fungeren als uithangbord voor al het moois dat we binnen de muren van onze stek in Nijmegen presteren. Tot snel!

 

Chris, Arjuna en Robbert

 

P.S.
Oh…en stiekem vinden we het ook wel leuk om te lezen wat jullie van de nieuwe site vinden…

7 reacties

Laat een reactie achter

Moment...