Inloggen voor leden


Voor MHWX-leden

Wanneer je lid bent geworden van Mei Hua Wu Xiao, kan je je registreren met een zelfgekozen inlognaam en wachtwoord. Nadat je bij je relevante niveau bent ingedeeld heb je toegang tot de verdere pagina’s.

Wat je daarna te zien krijgt is deels afhankelijk van het niveau dat je hebt. Zo zul je niet de details van de Feng Sho Quan kunnen zien/lezen als je daar nog niet aan toe bent. Wanneer je, na een succesvol afgelegd examen, een niveau stijgt zal je vervolgens ook meer te zien krijgen.

Voor de rest ontvouwt zich achter deze schermen een mooi samenspel van informatie en inspiratie, waar een ieder zijn voordeel mee kan doen.

Inloggen

Exameneisen 2e tuan

Ga je binnenkort op voor je 2e tuan (je eerste examen), dan heb je in de trainingen alle benodigde stof geleerd van onze Sifu. Omdat we goed begrijpen dat deze stof soms moeilijk te onthouden is, is deze verplichte stof nu ook in video’s vastgelegd. Zo kan je thuis zelf ook nog oefenen.

Wees je er wel van bewust dat deze filmpjes zijn bedoeld als geheugensteun voor hetgeen je in de trainingen leert, niet om jezelf nieuwe technieken of vormen aan te leren!

Moment...