Nieuws

Lees hier de nieuwsberichten van kung fu school Mei Hua Wu Xiao uit Nijmegen. Je kan hier verslagen terug vinden van evenementen en examens, maar ook aankondigingen en mededelingen over trainingen.


Laden

Examen voor 9e tuan van Wouter van Laar

Afgelopen woensdag 29 augustus was een hele speciale dag in de geschiedenis van onze school: Wouter van Laar mocht na 15 jaar te hebben getraind bij onze school een demonstratietraining geven die als afsluiting geldt van zijn opleiding tot trainer. In onze school is dat de 9e tuan (in oktober 2011 had Wouter reeds met goed gevolg de beproeving voor de zwarte band, 8e tuan, doorstaan).

Door de jaren heen heeft Wouter vaker trainingen overgenomen van Chris en in de laatste maanden zijn daar ook trainingen bijgekomen in de school Qìúlóng Kung Fu (2 jeugdtrainingen en een seniortraining).

De training die Wouter woensdag jl. verzorgde werd af en toe onderbroken door de beide sifu’s Marc Vossen en Chris Daniels, waardoor Wouter telkens gedwongen was om te improviseren en in te springen op de veranderde situatie. Dit deed Wouter met veel zelfvertrouwen en kundigheid.

Aan het einde van de training die voor de deelnemers aardig inspannend was, kon door Marc en mijzelf met vertrouwen de oorkonde voor de 9e tuan aan Wouter worden uitgereikt. Wij zijn er van overtuigd dat Wouter een mooie toekomst tegemoet kan zien als trainer waar hijzelf ook weer verder zal kunnen groeien in zijn kungfu beoefening!

Het verdient nog even de aandacht dat er ook leerlingen van de school van Marc zijn komen afreizen naar Nijmegen om deel te nemen aan Wouters examentraining: petje af voor deze blijk van commitment van onze zusterschool uit Lanaken!!

Van harte gefeliciteerd met dit resultaat!!

Klik op knop bewerken om deze tekst te wijzigen

Hao Xin Jin Bu Website

1 reactie

Laat een reactie achter

Moment...