Nieuws

Lees hier de nieuwsberichten van kung fu school Mei Hua Wu Xiao uit Nijmegen. Je kan hier verslagen terug vinden van evenementen en examens, maar ook aankondigingen en mededelingen over trainingen.


Laden

Seminar verdedigingstechnieken mes

Op 11 november jl. organiseerde onze school samen met Qiúlóng Kung Fu een wapenseminar dat geheel in het teken stond van het verdedigen tegen mesaanvallen (alsook het hanteren van het mes).

Het was een mooie dag waar de weergoden ons gunstig gezind waren! Het evenement vond namelijk plaats op de mooie inspirerende locatie in Venray waar Marc en ik elkaar vaak treffen voor verdiepingstrainingen!

De opzet van het seminar bestond uit het in tweetallen uitvoeren van door Marc en mij aangegeven technieken die om en om werden uitgevoerd. De technieken waren uiteenlopend in moelijkheidsgraad en waren voor iedereen in meer of mindere mate uitvoerbaar. Het was leuk om te zien dat een grote groep leerlingen uit Nijmegen en Lanaken en nu ook uit Arnhem waren afgereisd naar Venray om mee te doen met het seminar. Ook veel beginnende leerlingen waren aanwezig! Top!

Uit de reacties van de deelnemers bleek duidelijk dat de gekozen insteek erg in de smaak viel! Wij kijken dan ook terug op een geslaagde dag!

Hieronder staan nog een paar sfeerimpressies.

Laat een reactie achter

Moment...